Tænketankens projekter og aktiviteter

Tænketanken Fremtidens Biblioteker tester, skaber viden og debat om, hvad fremtidens bibliotek skal indeholde. Vi undersøger, hvilke services der tilbydes, og hvilke behov der er i samfundet og hos brugeren, men også hvordan bibliotekerne udvikler en aktiv og naturlig position i opbygning og udvikling af fremtidens videnssamfund.

Læs om vores igangværende projekter ovenover, og se vores løbende begivenheder nederst på siden.

Vores resultater for projekterne bliver løbende publiceret her og via vores nyhedsbrev.

 

Hvad sker der i Tænketanken lige nu?

Ny rapport om børns læsevaner

Nu er den samlet rapport om børns læsevaner 2017 udkommet i forbindelse med vores konference den 28. februar 2018. Denne rapport indeholder både en kvantitativ og kvalitativ undersøgelse af børn fra 3.-7. klasse

og vinder er ....

Juryen fandt vinderne på vores konkurrence "Skab fællesskab", og dermed en præmie på 50.000 kr. hver til at skabe et fællesskab for ældre på bibliotekerne. Stort tillykke til Holbæk Bibliotek og Randers Bibliotek

Konference "En generation af stærke læsere" 28. februar

Den 28. februar afholdes konferencen "En generation af stærke læsere: Børns læselyst & læsekultur" på baggrund af Tænketanken Fremtidens Bibliotekers rapport "Børns Læsning 2017".

 

Ny undersøgelse om børns læsevaner

Tænketankens undersøgelsen af børns læselyst 2017 er lige ved at være på trapperne. Følg Tænketanken på Facebook og få besked når rapporten offentliggøres.