Tænketankens projekter og aktiviteter

Tænketanken Fremtidens Biblioteker tester, skaber viden og debat om, hvad fremtidens bibliotek skal indeholde. Vi undersøger, hvilke services der tilbydes, og hvilke behov der er i samfundet og hos brugeren, men også hvordan bibliotekerne udvikler en aktiv og naturlig position i opbygning og udvikling af fremtidens videnssamfund.

Læs om vores igangværende projekter ovenover, og se vores løbende begivenheder nederst på siden.

Vores resultater for projekterne bliver løbende publiceret her og via vores nyhedsbrev.

 

Hvad sker der i Tænketanken lige nu?

Digitale Bibliotekstrategier

Tænketanken har netop afholdt lanceringskonference den 24. april i anledning af rapporten: ’Digitale Biblioteksstrategier’. Find rapporten og oplæg fra dagen her.

Workshops i Odense den 22. juni

I forbindelse med lancering af Tænketankens nye rapport 'Digitale Biblioteks Strategier' afholdes der tre workshops i henholdsvis Roskilde, Vejle og Odense. Der er stadig få pladser tilbage til den sidste workshop i Odense.

NEXT LIBRARY 11.-14. juni

Bibliotekskonferencen NEXT LIBRARY vil i weekenden den 11.-14. juni foregå i Århus, som i 2017 er udpeget til at være Europas kulturhovedstad. Tænketanken Fremtidens Biblioteker vil være repræsenteret ved to ignite oplæg.

 

Folkemødet 2017

Tænketanken deltager årligt i Folkemødet på Bornholm. Til dette års Folkemøde er den 15.-18. juni i Allinge vil der blive sat fokus på det højaktuelle tema: Digital dannelse, fællesskab og demokrati – det kommer ikke af sig selv.