Tænketankens projekter og aktiviteter

Tænketanken Fremtidens Biblioteker tester, skaber viden og debat om, hvad fremtidens bibliotek skal indeholde. Vi undersøger, hvilke services der tilbydes, og hvilke behov der er i samfundet og hos brugeren, men også hvordan bibliotekerne udvikler en aktiv og naturlig position i opbygning og udvikling af fremtidens videnssamfund.

Læs om vores igangværende projekter ovenover, og se vores løbende begivenheder nederst på siden.

Vores resultater for projekterne bliver løbende publiceret her og via vores nyhedsbrev.

 

Hvad sker der i Tænketanken lige nu?

Workshop: Skab fællesskab 2. og 5. februar

Tænketanken Fremtidens Biblioteker afholder workshop 2. febuar i Slagelse og 5. febuar i Odense. Deltag og få gode redskaber med hjem til at skabe et godt fællesskab for ældre på dit bibliotek.

Vind 50.000 kr. til fællesskabende projekt

Brænder dit bibliotek for at udvikle et projekt til gavn for ældres trivsel og bekæmpelse af ensomhed? Deltag i vores konkurrence, så er det måske jeres projekt som vinder de 50.000 kr. til projektet

Konference "En generation af stærke læsere" 28. februar

Den 28. februar afholdes konferencen "En generation af stærke læsere: Børns læselyst & læsekultur" på baggrund af Tænketanken Fremtidens Bibliotekers rapport "Børns Læsning 2017".

 

Ny undersøgelse om børns læsevaner

Tænketankens undersøgelsen af børns læselyst 2017 er lige ved at være på trapperne. Følg Tænketanken på Facebook og få besked når rapporten offentliggøres.